Afscheid van Tim Stessens

Toen ik startte met Punk Running was Tim een van de eerste atleten die ik contacteerde om bij het team te komen. Ik had geregeld tegen Tim mogen strijden en wist dus welk vlees ik in huis haalde. Reeds van het begin vertelde Tim dat hij eens veteraan hij zou stoppen. Ik lag hier niet wakker van. Steeds dacht ik: “Dat is nog lang,Tim zal binnen enkele jaren wel bijdraaien” maar 2 maanden geleden toen hij zijn eerste masternr kreeg was het definitief. Op een gezamenlijke maandagtraining vertelde Tim dat hij eind augustus er definitief een punt achter zet. Dit was toch even slikken. 1 van de steunpalen van de groep zal ons na 7 geweldige jaren verlaten. Punk Running zal zonder Tim niet meer hetzelfde zijn.

Niet dat je hem niet meer zal zien op wedstrijden. Nee, hij zal nog wel eens een jogging meelopen maar dan meer als recreant. Als master moet niets meer. Geen druk, trainen zal hij alleen doen als hij er zin in heeft. Hij zal ook meer tijd kunnen vrijmaken voor zijn andere grote liefde nl vissen. Dus loop je langs het kanaal of langs vijvers. Kijk dan goed, misschien is het Tim die er zit. Vergeet dan zeker geen goeiedag te zeggen aan deze vriendelijke spontane gast.

Bosloop Tessenderlo

Misschien de laatste wedstrijd van Tim waar ik kan over schrijven. Tim startte er op de 8.4 km. In mogelijk zijn laatste wedstrijd haalde hij toch nog een podiumplaats binnen. Tim finishte er als 3de.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
closure
Comments