eerste veldloop

Al weken keken we uit naar de start van het veldloopseizoen. Vandaag was het dan zover. De veldloop van Tongeren zou onze winter openen. Een parcour met veel bochten en laat nu dat net zijn waar Mo moeilijkheden bij heeft. Daarom stond er begin van de week nog een extra bochtenloop training op het programma.
De eerste van het team die de spits mocht afbijten was Bo Paps. Ze had haar zusje Jade naar een 3
de plaats zien spurten en wilde hier niet voor onderdoen. Van bij de start schoof ze op naar de 2de plaats achter een atlete van ATLA. Ze probeerde nog even maar moest al snel haar meerdere erkennen. Van toen concentreerde ze haar op het vasthouden van haar 2de plaats.
2u later was het de beurt aan de seniors mannen. Met Mo Laaraj en Michiel Vanholst hadden we 2 atleten aan de start die zouden vechten voor het podium. Maar al snel merkte Michiel dat hij geen super dag had. Hij besloot dan met het oog op zijn marathon volgende week in Palermo
  geen risico te nemen en de veldloop rustig uit te lopen. Mo verging het beter. Hij haalde in zijn eerste veldloop bij de seniors een mooie 2
de plaats. Een mooie opsteker na zijn lange blessure waardoor hij van half feb tot eind mei met een bloedklonter in zijn kuit in de lappenmand lag. Hierdoor draaide zijn hele zomer in de soep. Stilaan begint hij terug op niveau te komen. Maar Mo wil meer. Nog enkele maanden geduld en hard trainen. Maar geduld hebben is moeilijk voor Mo, hij wil altijd meer, harder, beter.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
closure