Stratenloop Gotem

Vandaag was het de beurt aan de 2 jongste van het team om hun beste beentje voor te zetten. Bo Paps zou dit maal weer deelnemen aan een 5km terwijl Mo Laaraj een uitnodiging gekregen had voor de speedrun. Voor hem zou het de eerste echte test van het seizoen zijn. Wat zou hij kunnen tussen de toppers?

Bo Paps kwam als eerste in actie. Na het eerste rondje van 1km zagen we dat ze goed gestart was. Ze kwam al puffend als eerste dame door. Hierna begon ze aan een grotere ronde. Ze verloor nog enkele plaatsjes, had het even moeilijk maar haar eerste plaats bij de vrouwen kwam hierin niet meer in gevaar.  

Kort hierna was het de beurt aan Mo. 3 rondjes van 1 km waarin er constant bergop en bergaf gelopen diende te worden. Het parcour was dus niet ideaal voor Mo maar hij liet zich niet kennen. Hij startte goed. De groep viel in 2 stukken. Een 6-tal liep weg.  Mo nam even de kop in de 2de groep en probeerde het gat klein te houden maar moest dit snel bekopen. Van dan was het vechten voor zijn 12de plaats. Dit lukte, week na week zie je dat het beter en beter gaat. 1.5jaar met allerlei problemen, alle achterstand is nu weggewerkt. Nu nog een goede winter en dan kunnen we stilaan terug beginnen dromen over nieuwe records, nieuwe besttijden.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
closure